GULDHUNDAR 2018

♥ DOGGYLOVE ♥

2018-03-08

Äntligen kan vi pusta ut ett tag... iaf i ca 3v. för då vill vi kunna se om det kan vara ngt i zambas mage.

Det här med parningar är alltid en spännande resa, även fast jag har allt uppskrivet från förra ggn löpet värden på blodprov parning u name it så är det ju så att naturen bestämmer.

Naturligtvis tog jag blodprov på zamba även denna gång ( 3 st.) sista på fredagen och då räknade jag ut att söndag blir nog en toppendag för lite doggylove men haha vad jag bedrog mig för zamba ville inte alls utan hon visade hela  ( det här är en bild på sessan men zamba såg ungefär lika glad ut) men en trevlig fikastund med Monica & Micke blev det iaf och en överenskommelse om att vi försöker igen i morgon ( måndag)

Sagt och gjort - in med hund,gubbe och tant i bilen för en tur sydväst.. och nu var vi lite spännda för tänk om hon inte ville i dag heller, jocke målade upp alla möjliga senarior det var ju trots allt hans första parning :)

Så var vi där hon var väl inte så där väldigt in love men i dag var i aala fall rätta dagen för han fick bestiga henne utan tjafs. Med zambas bakben uppallade på en bräda och lite hjälp för jansson att hitta rätt ( han var LIIIITE ivrig) så gick det bra och det blev ett häng på nästan 30 min. innan det gav sig så nu håller vi alla  &  att det ska bli 

 i .

              

Om allt går vägen och zamba håller samma tid som sist blir det puppisar runt 6 maj....små vårlökar.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)