THE DOGWRITER

    [counter]

Våran vardag

2014-02-10

Den här bilden hittade jag nyss, den stämmer så bra...en sådan här bärbar skylt skulle man behöva i bland.

För när du släpper din whippet i skogen för lite race så händer det allt som oftast att den försvinner bakom en kurva....fort.....tänk om det då skulle komma någon gående där uja stackars människa den skulle nog få hjärtat i halsgropen haha.

Be careful, you can find Whippets running...

 

Jodå mina tjejer har sina race mest varje dag men annars är inte våran vardag så upphetsande.

Hundarnas sinnesstämmning varierar väldigt beroende på hur jag jobbar har jag märkt, det märker man mest på sessan...hon har blivit en riktig mattehund haha.

Att jag arbetar fm & em. verkar hon tycka är ok - då både sover jag med henne (hör på den va,sova med hunden inte gubben haha) och är hemma på morgonen för att sedan gå fm prommenad MEN att jag arbetar natt gillas inte då strejkar hon och sover i kökskorgen på nätterna, tur att husse har fler som kan värma hans tår.

Att hundar får in vanor och rutiner ganska fort vet ju alla hundägare,våran dag kan se ut så här (med en massa saker imellan oftast då) kiss med husse vid 0500,sova lite till med matte,mota upp en trött matte för frukost sen intar man soffan för att vilja gå på prommis vid 1000 ca osv. - viktigaste tiderna för dom är frukost lunch och middag + kvällskaramellen ( några torrfoderkulor) vid 2100 och det går inte att glömma vid det här laget vet ni nog att i sessan bor det en matklocka....vore hon inte en whippet hade jag kallat henne skalman haha.

I morgon får vi trevligt lunchbesök av jeannette, då blir det mycket trevligt prat och säkert lite skvaller.

Jag skrev nog om att jag har beställt nya brillor - nu behöver jag dom eller åtminstonde mina terminalbrillor för mina vanliga funkar inte alls för att sitta här så länge :(.

Nej nu ska jag sammla ihop packet och joina kudden.

see u all.

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden