THE DOGWRITER

    [counter]

Nöjd/missnöjd

2014-04-28

Eller ja inte missnöjd kanske men lite mindre nöjd iaf.

Sen jag skrev sist har vi alltså varit iväg på 2 utställningar - kista och västerås....västerås ska vi nog lägga ner för det går troll för oss där verkar det som.

Iaf... i kista hade vi med oss 3 damer, zool,zamba och zorba -resultatet blev zool exc. 4:a i sin klass, zorba exc. 2:a i sin klass med ck och skrällen blev fast åt fel håll zamba vg :( hon verkar inte alls vara i topp just nu. Med på utställningen var oxå zorro som slutade med exc. 3:a i sin klass med ck mycket bra.

Som ni kommer att märka så finns det just inga bolder på våra hundar i ringen, det blir så när dom ska in efter varandra och man är för få människor jämfört med hundar :)

Jocke och jeannette i västerås.

I Västerås hade vi med zorro,zool och zamba, där var det bara zool som klarade sig med exc.men opl.

Det tog en sabla tid hela bedömmningen då det var med 2 domarlärlingar eller vad dom ska kallas, visst naturligtvis är det jättebra att det blir fler domare MEN jag kan tycka att det ska informeras innan så att vi ställare har ett val. Men det är ju bara min åsikt.

Jag ska dela med mig av några meningar som är bra att kunna ( vilket säkert alla kan redan)

Jag älskar.....mina nära & kära hundar som människor.

Jag tycker om...att träffa mina vänner i alla olika sammanhang.

Jag avskyr....dålig sportmanship, jag menar vi håller på med samma sak, våra hundar. Ska man då inte kunna visa upp ett trevligt bemötande och heja på varandra.

Jag hatar.....Hundägare som inte plockar upp skiten efter sina hundar, speciellt på utställningarna, tänk på att vi kanske inte får komma dit nästkommande år bara för att vi inte sköter oss.

Nåja trevligt var iaf att ha zorro här i helgen, han och Harry fick följa med på lite shopping i fredax det tror jag han gillade.

Och på hemväg från västerås stannade vi till för lite lunch, naturligtvis fick dogsen sitt eget :)

En ny leksak blev det i Kista och nya filtar i västerås

Helgen flöt på bra men jag fick sova med zorro,zool och sessan i soffan då zorba hade börjat löpa och luktade lite för gott tyckte zorro.kolla in hennes snygga trosor.

Med det här säger vi hej för nu,dogsen ska sova och matte ska jobba.

HEJ DÅ.

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden