THE DOGWRITER

    [counter]

Semester med mina älskade

2014-06-21

Ja nu är det äntligen en veckas semester med maken och våra älskade hundar nere vid jogersö - för er som inte vet var det ligger så är det en av pärlorna vid sörmländska östkusten, närmare bestämt oxelösund.

Där har vi våran husvagn uppställd från april - sista september....våran oas i öknen kan man säga.

Men som vanligt har det hänt en del sen sist, att jag inte varit så aktiv på hemsidan beror på jobb jobb och ännu mer jobb men nu ska jag försöka ändra på det.

För 2 veckor sedan var jag uppe på Ekerö och jobbade med hästar igen, det är så härligt att få umgås med dessa vackra hästar i den underbara miljön - att man sen får betalt gör ju inte saken sämre.....eller hur.

Förra helgen jobbade jag på mitt ordinarie arbete och då var maken på WR tävlingar i södertälje. Det var sessan och zorba som fick vara med och försvara Golden Whip's färger eller igentligen är det ju Magic colour's färger men va 17 det är ju mina tjejer iaf. Sessan fick vara med för att hon älskar att springa, jag hade inga som helst krav på henne så därför blev jag glatt överraskad när båda mina tjejer blev placerade.Det var 8 södertäljehundar som startade och 4 som placerades därav mina flickor.

Vi tackar Christina för all hjälp vid heaten och för att hon ställde sessan så fint vid prisutdelningen.

Jocke fick oxå hjälpa till när Katarina skulle fota sin Flodaskogens Gozzen,en riktigt snygg kille.

   

 

Som jag skrev i början så är vi ju vid havet och det förpliktigar ju så i morse var vi nere för ett morgondopp (inte det 1:a för året) t.om zool sprang ut en bit men jag kan ju inte påstå att värmen har kommit riktigt än men man blir riktigt pigg efteråt iaf och frukosten smakar mycket bättre.

Annars är en av dagens höjdpunkter på semestern dom dagliga långprommenaderna här i omgivningen,skönt för både två & fyrbeningar, och lite nytta vill jag ju tro att det gör haha.

Nu måste jag nog bryta för ikväll eftersom maken larmar om mat. Ha en fortsatt trevlig midsommarhelg allesammans.

sommarkram

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden