Våra äventyr

*2011*2012*

BIS Bebis

2012-10-28

Ja då har vi haft utställnings helg då och gissa om vi är mer än

nöjda.Först ut var våran uppfödning Leo - han visades av matte Eva, han blev placerad 2:a med jättebra kritik och HP " en mkt lovande valp" sen var det jocke och zambas tur, hon gick tillsammans med 6 andra mkt fina tikvalpar.....och hon vann :) vilket jubel haha - altså skulle hon möta hanvalpen oxå och det gjorde hon gallant...hon blev BIS ännu mer jubel. Det var så kul att valparna från våran egna uppfödning visade sig så fint.

Blanco tyckte inte det var så kul den här dagen, han var lite spänd men Hanna visade honom fint och han slutade 3:a med fin kritik.

Den här dagen fick inte jag stå och hänga utan jag visade sessan i bruks, vi blev inte placerade men fick bra kritik och för en ggn skull rörde hon sig jättebra - viskar man bara lite om godis så får man henne glad haha.

Zorba visade oxå fram sig fint med bra kritik men utan placering - om man tittade på dom som blev placerade så tror jag att zorba var lite tunn, men hon var som sagt jätteduktig.

I samma klass som jocke gick med zorba hjälpte jag Frida med Panthera, själv visade hon puma....vi åkte ut även vi men med bra kritik.

Det var en trött men supernöjd skara som lämnade vingåker efter en lång dag.

Vi tackar Ola och Eva för att dom ville vara med och ställa Leo - det är alltid så trevligt att träffa er :)

Tyvärr har vi inga utst.bilder på zorba och sessan då vi blev upptagna med hundar hela tiden.

Nu laddar jag för nästa helg som går i röd vitt tecken, zamba, zorba och jag följer med jeannette och imse till danmark på 2 dagars utst. så håll tummarna för oss nu. :)

see u soon.Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)