Våra äventyr

*2011*2012*

Ensam

2012-06-04

Nu börjar det hända saker i köket - ja vi har utvecklat valphagen till köket då den enligt busarna har blivit för liten att kuta omkring i :)

Nu har husse och matte lämnat sovlägret hos valparna och flyttat upp till den egna sängen och det går så bra bebisarna sover hela natten i sin hörna, ända tills husse kommer upp vid 5 tiden då blir det lite mammasnutt och spring men bara så att husse hinner städa lite sen sover man gott tills nästa människa vaknar men då vill man ha riktig mat och massa bus :)

Tigerungarna blir 5 veckor i morgon och nu hoppas man ju att det är några som vill ha en liten go kompis, för dom är helt underbara allihop inget snack om det....nån av töserna kommer att stanna här vilken har vi inte bestämt än.....inte lätt när husse och matte vill olika haha.

Nu ska iaf bebisarna ha sina namn "på riktigt" snart - reg.pappret är inskickat så nu väntar vi bara.

Vi väntar oxå på lite sol så att bebisarna kan vara ute i hagen som husse har färdigställt, som det har varit dom senaste dagarna har dom inte kunnat vara varken i utehagen eller altanhagen...skittråkigt :(

I lördags var jag iväg med ungdommarna och deras Blanco på inoff.utst. i vilsta tyvärr hade vi maximal otur med vädret, det regnade och blåste halvstorm men trots att det inte var whippetväder så blev det både BIR,BIM,BIG2 och HP...bravo Blanco och Hanna som debuterade i ringen.

Lite nya bilder på valparna på valpsidan,inte lätt att ställa upp dom, spec. när man inte är van att ställa valpar men vi gjorde ett gott försök....enjoy.


Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)