Våra äventyr

*2011*2012*

Trött matte

2012-06-14

Puhhh hej alla som läser min blogg, nu var det ett tag sedan men med 11 hundar i huset känns det som om man inte hinner med det man ska riktigt.

Bebisarna har blivit riktigt stora nu  ( kolla på valpsidan) nu får dom ingen mat av zorba längre och maten som dom får slukar dom glupskt, sen är det kanske inte konstigt att dom små liven bajsar som elefanter haha. Nu vill dom vara ute mest hela sin vakna tid och valphagen har dom växt ur.

Man kan säga att man kan räkna till 8 nu för att vara ensam i stora trädgården med alla valpar som helst springer åt varsit håll kan driva vem som helst till att riva sig i håret :). Efter en stund ute kryper dom ihop i sin jättestora bur (öppen) som står på altan den älskar dom.

Nu vill vi bara ha ut bebisarna till bra hem men det verkar svårt, många hör man bara av en gång och det får en att fundera både en & två gånger.....svårt svårt men några trevliga har man mött på som tur är haha för jag vill gärna att dom får bli någons lilla älskling var och en av dom.

En av töserna stannar hemma hos oss, vem den nu blir så ska hon få arbetsnamnet samba - lik mamma får hon ett namn efter en dans :)

En sak är säker dom är världens goaste små varelser.


Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)