Våra äventyr

*2011*2012*

Lite vila

2012-11-15

Ja äntligen kan man se fram emot en helg utan någonting inplanerat i agendan....fam. ljungholm-fransson ska bara vara hemma och pyssla - det finns gott om löv att kratta så vi håller tummarna för fint väder och soool ¤

Vi går ju och väntar på att sessan ska börja löpa - och vänta får man göra för man kan inte riktigt veta med henne för hon är inte som zorba som håller sina 6mån. intervaller....nej sessan löper när hon löper haha.

Nåja husse har iaf börjat med valprummet i källaren där dom ska sova from dom är 5 v.det är lite pill men det ska nog bli bra.

Jag satt och tittade lite på zambas stamtavla på TWA och såg att hon var så lik sin mormors mormors mor Airescot Red Redee..tänk att det kan komma tillbaka efter så många generationer, ganska häftigt.

Zorba har gått omplåstrad på handleden - hon har antagligen slagit i för vi har inte hört ngt från henne iaf var hon lätt svullen igår morse men hon reagerar inte när man trycker och hon hade ingen feber men med lite kylsalva och stödjande bandage så har hon blivit bättre - ska kanske tillägga att jag varit i kontakt med vetr.

I går fick Harry sin vinterklippning, jag brukar klippa upp pälsen på sidorna och helt under magen, blir det kallt får han ta på lilla tröjan med dalahästar :)

Kolla in bilderna på zamba och hennes släkting.

Bilderna i dag blir lite blandat gammalt och nytt - kika på zambas nya lila fleecetäcke det har Frida Hallestrand sytt - hon med puma & panthera, de svartvita skönheterna ni kan se bland bilderna.

Ha en skön helg ♥

  

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)