Våra äventyr

*2011*2012*

SM - WHIPPETRACE 2011

2011-08-16

Jaha då var den helgen avklarad - som ni förstår har inte sessan börjat löpa än, så vi for i väg till Västerås för

årets SM med våran lilla gröngöling :)

Synen som mötte oss var massa vältränade, fitade whippar i sina deffade kroppar och dit kom vi med sessan som för dagen är inte otränad men inte i sin bästa raceform eftersom vi går och väntar på löp och parning.

Men men nu var vi där och alla var trevliga och vänliga - vetrinären tyckte vi hade en frisk och sund hund och det är väl bra :)

Lördagen bestod av 3 heat som vi tyckte gick så där men döm av våran förvåning så kom hon med i c/d semin inte så tokigt då.

Söndagen bestod alltså av semi och final och till våran förvåning fick vi egen supportergrupp - christina med barn och christian + 3 hundpojkar var där, trevligt trevligt.

Så var det dags för semi, vi hade hoppats att sessan skulle bli 3:a eller 4:a för då kanske hon hade en chans att vinna D finalen tänkte vi men lillan gav järnet och kom 2:a :)

Hon fick springa mot riktigt bra tikar i c finalen och blev placerad 4:a men hon var så duktig, och att bli placerad i c final i sm är väl inte illa pinkat av en hund från "utställningslinjer" min lilla plutta.

Men nu kan hon få komma i löp matte börjar bli liiite otålig haha.

See u all.


Antal kommentarer: 1

2011-08-23 21:15:19 - Elin o grabbarna

Inte för att det säger mig så mycket eftersom jag inte är så insatt men Grattis (flower) Roligt att visa att alla whippetar kan oavsett "linjer" keep going strong och lycka till med den planerade kullen :)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)