Våra äventyr

*2011*2012*

Den lilla skithunden


2012-11-07

Ja nu har vi äntligen landat efter en helg med mycket skratt,framgångar och massor av vägnötande.

Helgen började i torsdags em. då jeannette och imse kom och hämtade mig, zorba och zamba och så drog vi ned mot vimmelstorp i småland, för att göra det lite kortare så blev våran rutt skebokvarn-småland-karise-Herning-småland-skebokvar på 5 dagar.

Men vi hann ju med lite på stoppen oxå, i Karise hade jeannettes mor varit så snäll och upplåtit sängplats åt oss - hon är en genomgo kvinna som man bara älskar + att hon lagar supergod mat :)

Vi hälsade även på hemma hos zorbas kullbror Diamond och hans människor Nicole och Mikael, det var jättetrevligt.

Så var det dags för utställning där vi mötte upp med Allan,Bianca och joy - det blev en kanonhelg...på lördagen blev zamba BIR & BIS3 valp av 55 möjliga det var stort - vad som inte var så stort var att hon bajsade i stora ringen haha men det blev lång väntan i förbedömmningsringen så för en liten valp kan det hända olyckor - därav hennes nya smeknamn skithunden :)

zorba blev 4:a i öppen klass med exc.imse blev 4:a i öppen klass med exc.Bianca fick exc. men oplacerad joy fick vg uppfödargrupp BIR men oplacerad i stora ringen.....mycket bra kritiker.

På söndagen blev zamba BIR men oplacerad i stora ringen zorba vann öppen klass och blev BT4 imse vann öppen klass och blev BH4 Bianca fick exc. men oplacerad joy fick exc. men oplacerad....mycket bra kritiker. - så summan av kardemumman är att vi är supernöjda med våran Danmarksturne, tyckte t.om att jag förstod språket riktigt hyfsat :)

Så jag tackar jeannette för att jag fick chansen att åka med och framförallt för att hon visade fram mina hundar så proffsigt.


Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)