Våra äventyr

*2011*2012*

Operation...blev det.

2012-12-05

Hej igen, ja det har hänt lite sen jag var inne på bloggen - i lördags var Blanco på besök, det gick bra hundarna busade på som vanligt ute i snön.

Det som inte var såskoj var att jag upptäckte en varböld på zorbas bakben eller snarare på hasen precis bakom trampdynan. Jag kännde och klämde men ingen ajreaktion, jag tog tempen men likadant där den var helt normal så det enda jag kunde göra var att invänta måndagen och vetr.

Måndag morgon infann sig (som alltid efter helg) ochefter ett telefonsamtal med vetr. så åkte vi dit. Summan av kardemumman blev att de opererade zorba - dom hittade inga främmande föremål men då de såg ett pyttelitet märke trodde dom att varbildningen hade uppkommit av ett sticksår - inga skador på ben eller senor tack och lov ♥ Vi kom därifrån med 5 stygn,dräneringsslang och en krage passande en häst. 

Nu mår hon lite bättre men hon får penicilin och smärtstillande och inte att förglömma en strumpa som inte är till belåtenhet för damen.I morgon ska vi till vetr. och plocka bort slangen.

Annars är det väl bara vädret som inte är till belåtenhet - jag menar lite snö är väl mysigt men snöstorm....det kan aldrig vara lagom, antingen inget aller massor, såja nu har gnälltanten varit framme igen :) men det verkar bara vara jag som lider för tjejerna ÄLSKAR snön och är man bara välklädd så....kolla in bilderna så får ni se haha och när mössorna är blöta då trär man en benvärmare över deras små skallar :)

Nedan en bild av våran fina vetr.station. ↓↓


Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)