Våra äventyr

*2011*2012*

LC -PROV

2012-05-20

Sådärja nu har lugnet lägrat sig i franssonska huset igen.....tills nästa gång :)  -  i går var sessan och husse i väg till Norberg för sessans 1:a Lc prov..matte (jag) fick vackert stanna hemma och ta hand om resten av ligan men man offrar sig så gärna när man har 8 små gryn i valphörnan.

Eftersom jag inte var på plats så får jag rapportera i 2:a hand......det ska tydligen ha varit en både lång och snirkig (svår) bana, den ska ha innehållit ett vattenhinder precis vid en sväng - varav många hundar missade svängen och fick sig ett dopp i stället sessan klarade sig dock :/

Gudarna ska veta att det tog tid, sessan och husse lämnade hemmet 04,30 och kom hem ca 22,00.

Men summan av kardemumman blev att sessan fick 298 P och hamnade på en 17:e plats. Gauss vet jag inte riktigt vad hans poäng i 1:a loppet blev men han strulade till det och blev nollad totalt :( Spike sprang färdigt sina licenslopp med godkännt...skoj skoj :) kul med flera magic hundar i spåret - till hösten kommer zorba oxå, kanske Blanco med.

I valphörnan sker det saker varje dag, nu har tigerungarna fått ögon och blivit små personligheter.

Tiger of sweden eller tjockis som vi kallar honom är riktigt kaxig, man blir full i skratt när han skäller haha. men alla växer så det knakar nu har vi bytt valplådan mot 2 andra korgar som dom pendlar emellan - dom tar korta svängar på golvet ibland men det upplevs nog som lite läskigt fortfarande.

Bilder på valparna blir det i slideshowen.

Sessan i rött.


Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)