Våra äventyr

*2011*2012*

TRÅKVÄDER

2012-06-25

Fy vilket tråkväder vi hade i går, alla var lite stingsliga i slutet av dagen inte minst valpisarna som är vana att vara ute som dom vill och regn gillas inte av ett gäng whippetvalpar kan jag säga haha.

I dag blir bebbarna 8 v. och nu börjar det bli dags att lämna mammas bo, det är 4 st. småttingar ssom fortfarande letar egna hem, på bilden längst ner kan ni se vilka det är.

1: I'm a Tiger - en liten go kille med mycket ös, man ska inte luras av hans storlek då han äger i gruppen, älskar tuggben och traslek.

2: Tiger of sweden är våran flörtis, han älskar att sitta i knä och pussas, han är mamma zorba upp i dagen både i utseende och till sättet, tycker trasan är lajbans.

3: Black Tiger, våran sotarnisse om man ska avgöra nu hur dom ska bli (vilket inte går) skulle jag säga att han skulle bli en bra sprinter, han är snygg med sin mörka färg, älskar människor och trasleken är skitkul.

4: Tiger lily, så har vi lilltjejen som till sättet är lika stor som mamma redan men liten och nätt till storleken, hon springer som hon hade eld i baken, leka med harry(våran pappis) och trasan står högt i kurs.

På torsdag åker vi till vetr. för besiktning så om intresse finns..ring :)

Titta och njut.


Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)