Våra äventyr

*2011*2012*

Gos i soffan ♥♥

2012-07-28

Och så var det  jobbhelg igen, men inget ont som inte har ngt gott med sig :)

 I morse satt jag med min kaffekopp och mina 3 tigrar i soffan och bara myste, dom har blivit riktigt civiliserade dom små busarna och snart blir 3 2....På måndag kommer dom och kikar på lillan och jag kan nog säga att dom har bestämt sig, så då är det bara minitiger kvar som söker egna föräldrar -- han är en riktigt go liten man som jag gärna skulle ha ut som foderhund om jag visste ngn som bodde i närheten och som man känner lite iaf :) man kan säga att han är en liten mammagris :)

Vi får löpande infon om dom andra valparna det är skojigt, gemensamt har dom att dom älskar fart och fläkt samt att krypa upp i mattes/husses knä för lite mys.....ett arv efter mamma zorba och mormor sille.

I går var vi en sväng till vetr. igen men den här ggn var det zamba som inte mådde så bra, efter att ha kräkts ett antal ggr och inte ville bli vätskad så ringde jag distrikten och bad om att få henne vätskad. naturligtvis piggnade hon på sig innan vi skulle dit men vi fixade lite pucklar på henne ändå....ifallatt men nu är hon allert igen och busar med resten av gänget.

I onsdags var jag och puppisarna till järna för att luncha med bästa vännerna jeannette och christina, det blev naturligtvis en massa hundprat och hundfotografering förståss. trevligt trevligt :)

Nu  laddar vi till tisdag då tjejerna ska springa LC, sessan ett prov och zorba licenslopp håll alla tummar nu.


Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)