Mot nya mål

1 - 1- 2013

2013-01-01

Sådärja nu var sista veckan på år 2012 färdig och borta - men det var en trevlig vecka iaf.

Julafton firade vi som sagt hos sonen med sambo och hund, även Hannas mamma clara och jockes äldsta dotter felicia var där - så i deras lilla men ack så hemtrevliga lilla  2:a var vi 6 människor och 5 hundar vilket gick jättebra.

Det som var så roligt att se var hundarnas sätt mot alla klappar under granen jag tror dom var ivrigare en ett barn :)

Som sagt hundarna och klapparna, för att det skulle bli lite lugnare så fick dom sina först - lite gott och lite skoj...men ack vad man kan bedra sig, lilla Harry skulle hjälpa till att öppna alla paket han var helt slut efteråt och slappnade inte av förrän det var tomt under granen.

Sammanfattningsvis en av dom trevligaste jular på länge :)

Gårdagen mao nyår firade vi lungnt och sansat hemma hos oss med bara Robin, Hanna och Blanco som gäster.

Vi människor åt & drack gott i lagom mängd och skrattade gott över ett sällskapsspel - kan låta lite tråkigt men det kan jag lova att det var det inte.

Tolvslaget var hyfsat tyst, några smällde av lite smällare på avstånd - hundarna tog det väldigt bra det var bara sessan som blev lite stressad men hon satt hos Robin så det gick bra.

z damerna dvs zamba och zorba satt på soffryggen och kikade ut genom fönstret på fyrverkerierna utan att bry sig alls det var skönt :)

Nu är ledigheten för mig slut och arbetet börjar igen i morgon men vi hoppas på ett bra 2013 och håller tummarna på att sessan ska komma igång med sitt löp

se u soon. ♥♥♥


Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden