Mot nya mål

Ord från hjärtat ♥

2013-10-20

Jag älskar min blogg, här känns det som att allt blir mycket lättare - och grejen är ju det att det man inte kan eller vill säga med ord kommer ofta lättare fram i skrift.

Jag skrev här för ett tag sedan om att ord sårar och någon gör sitt bästa med den metoden mot mig just nu - men jag tänker inta orda emot för då sårar jag någon annan som står bredvid istället och även om det gör ont och svider av bara fan fast jag vet att jag har rätt så tiger jag......och gråter....när ingen ser.

Jag hittade ett ganska bra citat som jag delar med mig av.

Men nu lite skoj från helgen, i lördax var vi ute i stjärnhov på hundträff.

Det var christina som håller i spårkursen som hade samlat ihop oss för olika aktiviteter och mysig grill vid vattnet.Vi testade på rallylydnad (jättekul) agillity (sådär) och spår (superkul ) zamba var en fena på rallylydnad zool fick prova på spår och där fattade hon på stört - hon är sin mors dotter :)

sessan visste ju det där med spår så henne går vi ett steg längre med nu och lär upp med dummisar som man lägger ut och som hon ska hämta på tid....jättekul.

Några bilder tror jag att jag fick för jag hade ju varit så klantig att jag glömt kolla batterinivån så ja ni förstår :(

Hundarna fick en ny leksak idag, en fläta gjord av gamla (rentvättade) benlindor superbra när dom har sina dragkamper.se nedan.

Vi hörs snart....kram till er därute.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden