Mot nya mål

Gulliga hundar & jävliga människor

2013-12-03

Japp så har veckan varit i stora drag MEN vi börjar med det lite roliga....hundarna.

I dag har jag gjort något som jag retar andra för ( dumma mig) jag gick vilse i skogen eller jag visste åt vilket håll jag skulle gå åt men fasiken vad det kan vara klurigt att komma rätt ibland haha.

Grejen var att hundarna och jag skulle ta en tur i öjaskogen, jag har ju gått den vägen/stigen flera gånger bara att nu skulle jag gå den från fel håll så att säga,,,,,,det skulle jag inte ha gjort, jag kom helt fel - gissa om hundarna tyckte jag var jobbig, nåja vi kom ut på kännt ställe till slut iaf jag hade hållit för mycket åt höger men what ever vi kom ju hem iaf haha dock blev prommenaden lite längre och terängen lite mer kuperad.

I lördax var vi på möte med södertäljesektionen i whippetrace, vi avhandlade bl.a tävlingsdagar o.d.

Jag fick tjejernas nya mössor som kjells mamma har stickat....jättefina blev dom. Christina hade oxå knåpat ihop fina kylskåpsmagneter med vinthundar.Tack Tinna.

Igår tog vi en liten tur i kohagarna med hundarna, ett superbra ställe för dom att springa på, men det var ingen nice tur för det blåste f-n så att säga.

  

Som dom flesta säkert vet nu så är jag mellan 2 jobb,och då måste man söka jobb naturligtvis - i hela sverige, får du ett jobb i Boden så sayonara då ska du flytta....spelar ingen roll att du har hus och familj där du bor det skiter dom i....nåja jag söker jobb i stockholm dit kan man iaf pendla till tänker jag men det var inte grejen just nu.

Det hela handlar om arbetsförmedlingen i Flen, vilket sabla bauta rasistiskt ställe, jag kan inte beskriva det snällare - jag knatade upp dit en em. då jag hade fått ett mindre trevligt brev från dom, med mig hade jag alla dom dokument som jag ansåg mig behöva...vilket fiasko, nåja jag går dit tar en nummerlapp och väntar.....som enda svensk i salen kännde jag mig lite utanför.

Direkt när jag kommer fram till arbetsförmedlaren har han en otrevlig ton varför jag ber att få prata med en kvinna istället då säger han (mina dokument skiter han i) "Du ska inte tro att du kan komma här och tro att du är något" jag ber igen att få prata med någon annan då säger han ung. samma sak igen men då blev jag så jävla arg så då vände jag mig bara om och gick därifrån - efter ett samtal med min A-kassa dagen efter så har dom ingen rätt i att skicka dylika brev som dom hade gjort.....iaf blev det slutet mellan mig och flens arbetsförmedling, jag åker hellre en bit extra och får träffa normala människor.....kanske han inte tålde att dom hade gjort fel inte vet jag men jag trodde inte man fick ha rasistiska åsikter i det jobbet som han har. Så ett tips om du vill bli behandlad med respekt gå INTE till arb.förmedlingen i Flen om du hamnar mellan 2 jobb.

Med det mina vänner säger jag godnatt ♥

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden