Mot nya mål

Våran helg = fullt ös

2013-09-08

Jajamensan :) det kan man säga men kul och skönt har det varit för både människor och hundar.

I går packade vi in alla 6 hundar i bilen och for till södertälje för lite träning på whippetrace banan - det var träningsdax för sessan,zorba,zamba,blanco och zoolpricken :).

Vädret var strålande, en riktig sommardag i september :) träningen gick bra. Blanco sprang fint men den vita mannen lever ett för gott liv han behover skala bort ca 2 kg från sin snygga kropp - men det ska vi fixa så han kanske kan få licens nästa år han oxå........för då ska våra småflickor vara färdiga är det tänkt - zamba springer redan genom stängd bur och i går föll poletten ner även hos zool...hon såg så lycklig ut när hon fick jaga trasan lilla ♥

I dag var vädret lika fint så då passade vi på och for ner till jogersö - först en skön prommenad till "vårat" badställe klipporna, harry och sessan badade medans vi andra tittade på :) sen plockade vi ner förtältet och ordnade för den sista månaden på säsongen. När vi kom hem var vi trötta allihopa...havet suger haha.

Nu laddar vi för veckan som kommer, det blir hundkurs *2 på torsdag kommer dom och hämtar Blanco då blir det väl ett riktigt liv kan jag tänka mig :) och på lördag är det WR derby i södertälje....oj jag glömde på fredag ska jocke & Robin lägga nytt takpapp på altan....fullt upp som vanligt haha.

Nu ska jag försöka lägga in lite bilder...om inte datirn strular :/ sen ska jag nog joina kudden....see u soon ◊

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden