Mot nya mål

Ny vecka - nya tag

2013-11-04

Ja det är mååååndagsmorgon  - ja det känns nästan som en jäkla novemberblues - som jag skrev tidigare på FB så är inte november min favvomånad...tänk om man kunde hoppa från oktober direkt till mars....kanske göra som björnen gå i vinteride well well drömma går ju haha.

Nåja veckan artar sig iaf jag ska dejta några av mina bästa vänner i veckan det är alltid lika trevligt. På torsdag kväll är det avslutning på zambas kurs, det blir lite tomt sen - får anmäla oss till rallylydnad,jag tror det passar damen i fråga :)

Måste ju säga att mina tjejer är lite tråkiga så här på morgonkanten - det är bråttom bråttom med frukosten men sen när dom väl har fått upp mig ur sänghalmen och den superviktiga frukosten då kan dom minsan sova några timmar i soffhörnen ja ja bara dom har det bra så ♥

Jag funderar starkt på att packa in dom i bilen och ha lite stadsvandring med dom, det är bra för deras små skallar att få tänka på lite andra saker ibland som t.ex människor i olika situationer...rullatorer osv. dom brukar vara trötta efter en sådan prommenad...av alla intryck :) men först gott folk lite mer kaffe och en macka till matte.

Ha en ¤ - ig dag     see u soon.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden