Mot nya mål

Hösten = Aktiviteter

2013-10-08

Ja det får jag väl säga att det är, tjejerna och jag har kurser minst 3ggr/vecka och därimellan försöker vi klämma in lite sociala aktiviteter oxå.

Jag har ju brukskurser med zamba och zool där båda tjejerna sköter sig utmärkt och gör stora framsteg  - på torsdagar går jag lite spår med sessan,hon har ju anlagsprov och tanken är att hon ska klara de svårare proven oxå.

Hon är fantastiskt duktig t.om så att hon hittar klöven utan att gå hela spåret.....nu är ju inte det så bra för hon ska ju gå hela spåret hahamen när vinden vänder så en liten whippettös får vittringär det inte mycket att göra bara träna lite till, nu har vi ett träningspass till sen måste vi lämna skogen till jägarna ett tag framöver.

Vovsarna och jag har även varit på visit hos zorro och hans trevliga matte några ggr - dom bor så fantastiskt bra så det blir mycket spring för dogsen och inte att förglömma dom underbara luncherna som Pirgit har bjudit på...stort tack Pirgit ♥

Helgen har även den gått för fullt ös - lördagen tillbringade vi i södertälje för årets sista träning + lite plock på banan.

I söndax hade vi lite ringträning här hemma, den höll jocke i och det gjorde han med bravur, riktigt trevligt, efteråt avrundade vi med kaffe och mackor + en massa hundsnack....tack allesammans vi hade jättetrevligt :)

Den 16/11 tänkte vi ha en träff för prommenad och lite lättare lunch så då beställer vi fint väder.

Nu vilar vi lite och laddar för vingåker den 26/10 det ska bli skoj.

Ha det bra nu alla vänner.

♥ Rigmor om du läser det här...vi tänker på er, stor kram till er alla ♥

Jag avslutar med en sötbild på våran zool :)

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden