Mot nya mål

Mys i sängen

2013-07-04

Ja nu blev det så att znodden eller Mio som blev hans nya namn fick egen människa fortare än väntat, men han fick flytta med Annkristine till Laxå där han får ett liv med bl.a hästar och får.

Så nu då det bara är våran zool och zorro kvar i valphagen så blev det till att komma ut i gemenskapen - hemma hos Franssons betyder det mys i soffhörnet och sova i sängen...tur att vi investerade i 2 120cm sängar för med 5 whippar och 2 människor kan det bli trångt annars men nu är det bara myyyys.

Jag undrar lite smått över det här med olika hundraser och kissa på natten i valpstadiet - av mina hundar är det bara Harry som är pappilon som ville ut på natten dom andra har sovit hela nätterna.

I morse när jag kom hem från jobbet var det helt tyst i huset och gissa om jag blev förvånad när alla fortfarande sover, när jag kom in i sovrummet tittar 5 nyvakna whippar på mig med blinkande ögon precis som dom skulle säga att;stör oss inte matte vi är trötta :) det är väl nästan bara en vinthund som beter sig så...mina små gullungar <3

Men även om vi älskar lilla zorro så behöver han en egen familj,rarare pojke får man leta efter , nya bilder på honom kommer i em.

Nej nu ska jag jobba lite till sen blir det sängen för matte några timmar,

God morgon mina vänner.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden