Mot nya mål

Sven

2013-12-06

Ja i dag har vi haft besök av sven - han hade snö med sig som han kastade hit & dit när han sprang förbi i all hast haha.

Jag gillar ju som bekant inte vinten men jag står ut, försöker tänka på våren istället.

Någon som inte gillade sven och snön är fryslorten (jättebra ord som jag lånat av Renee' Ericsson) zorba. När hon skulle ut och ta en snabbpink i morse blev det nada hon intog denna pose istället ↓↓

Annat var det med zoolstollen hon tyckte det var skitkul,for som en helvild kanonkula i snön med nosen i backen som värsta snöplogen haha.

Nu laddar vi för söndag, då är det dax för stora stockholm pirrigt värre och då ska jag ändå inte ställa.....stackars jocke :)

Lite shopping blir det oxå ska försöka hitta nya avelsboken + lite annnat smått och gott.

Sessan och zool ska tillbringa dagen i stjärnhov hos Pirgit och zorro - skojigt värre kommer småglina att ha iaf ♥ Harry skjutsar vi i morgon kväll hem till Robin...Harrys idol :)

Jag rapporterar från utställningen på måndag.

Nu lite annat....skit - den 2 Januari är friheten slut för den här gången, då börjar alvaret, jag börjar jobba.......cashen ska flöda in igen haha.

En annan sak som jag undrar över, inget nytt på jorden för all del men ändå - jag är säkert inte den enda som funderar på det här.

Alltså man är mor - till en son/dotter spelar väl ingen roll vilket säger ni jo eller nej så länge barnen är små och ända till dom får förhållande och skaffar barn DÅ märker man skillnaden som mor.

Om man är mor till en son så är man aldrig lika viktig som flickvännens/fruns mamma....det är alltid den familjen som går först....som barnen oftast är hos....varför?????? duger inte vi längre, ska vi bara kastas bort bara för att den kvinnliga parten ser sonens mor som ett hot....vilket sk.....snack men  det som kanske inte flickvännerna/fruarna förstår i sin enfaldhet är att vi älskar våra söner, vi blir ledsna när det dyker upp sånt dravvel - tänk om inte du som tjej fick åka till din mamma bara för att han inte vill det eller börjar hota om ditt och datt skulle du må bra då.

Nej tänk till lite, var lite förståndiga,tänk lite längre än näsan räcker - när man blir två innebär det två familjer oxå, det kan man inte frångå - vi behöver våra söner lika mycket som en mor behöver sin dotter.

That's the true you know that.

Lite funderingar så här en Fredagskväll i December

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden