Mot nya mål

Fredag = tvagning

2013-10-25

Ja nåja kanske inte varje fredag, det vore väl att ta i :) men i morgon är det ju den årliga utställningen i vingåker så i dag är det mycket som ska checkas av och gissa om min käre make kommer att gruffa för att jag som vanligt skjuter upp allt till sista minuten  but whatever jag brukar alltid hinna det jag ska.

Jag får väl sjunga den där låten som mössen sjunger i askungen på julafton så kanske det går bättre (får skriva om texten bara)

Den får gå något så här: Dom ska badas klor ska klippas allt ska packas papper fixas osv. priserna ska få en sista touch innan dom är riktigt klara men det hinner vi ju med eller hur.

Det ska bli så himla kul i morgon för det kommer en hel drös av sessans bebisar som jag inte har sett på ett tag,spec. några är riktigt fina man blir så stolt över dom små liven. Det blir ett stort gäng hos oss...hoppas jag 

Att man får vara beredd på det mesta när man har en 6 månaders hundbebis hemma vet nog dom flesta och även  jag men lär man sig då nej då för det är väl dumt. i går la jag min mobil med headsetet på i fönstret och dom såg väl smaskiga ut för rätt som det var befann sig sladden i en tuggande valpmun på en valp som såg ut ungefär så här när jag bannade henne, nåja det är ju en snäcka kvar och dom går ju att använda så varför gnäller jag.så här blev resultatet iaf.↓↓↓

Det får vara allt för denna morgon men vi hörs i morgon kväll med roliga bilder och förhoppningsvis roliga resultat.

see u all 2 morrow.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden