Mot nya mål

Olyckszorba

2013-01-13

Ja så var det dax igen - zorba skar sig på snön i början av veckan - på precis samma ställe som hon blev sydd sist.

Enligt vetr. berodde det nog på att huden inte hade hunnit återhämta sig så stackars zorba blev kvar hos Arvidssons och blev sydd med 3 stygn men den här ggn behövdes ingen medicinering, såret hade sett fint yt men för att det skulle läka snyggt satte dom några stygn och som det ser ut nu ska det inte vara några problem. MEN hon får vackert se sig bli lindad ett tag framöver när hon ska springa bara för att vara på den säkra sidan :)

I tisdags var vi på ringträning med zamba, jeannette slöt upp med chanell och båda tjejerna skötte sig utmärkt - inga räddharar där inte utan två små tuffingar - zamba visade ju prov på sin duglighet i danmark och i går blev chanell BT3 på valputst. i sollentuna, jättegrattis säger vi till jeannette och chanell :)

Här hemma går vi och väntar och väntar....på vad? jo att sessan ska börja löpa. Tänk vad enkelt det är med zorba hon är som en klocka men inte sessan inte hon kommer när hon kommer no stress där inte....matte t.om mutar med biff om hon börjar löpa haha men nänä inte det heller lockar en liten fröken SUCK.

Den 22/1 och 2 tisdagar till ska jocke gå på ringträning hade han tänkt, inget som skadar iaf.

Nej nu är kl. 05,36 och jag sover inte fast jag är ledig, gissa ngn som är trött mitt på dagen sen haha.

Ska försöka lägga lite bilder ngn dag.

see u soon 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden