Mot nya mål

Hur kan du tro.....

2013-11-11

Lyssnade just på ett intr. ämne på tv - mobbing - jag undrar hur kan du tro, du som är så "stor" hur kan du tro att du har rätt att förstöra en annan människas liv.

Du/ni som mobbar har alltid ett så bra svar när ni konfronteras - nej men det var ju bara på skoj - ja kanske för dig men inte för den som drabbas....eller hur.

Men jag vet att du som mobbas,retas & kommer med gliringar innerst inne är en ganska ensam och sorglig figur,ofta när du hamnar i en diskussion där du har fel eller inte vet så blir du dum istället.....så omoget.

Det som mobbaren inte tänker på är hur den andra parten mår - inte så sällan kan man läsa om att någon inte orkar mer och tar sitt liv - bullemi & anorexia är en annan ganska vanlig orsak MEN det syns inte utåt, jodå det syns men då tror omgivningen att personen har bantat eller när det gäller bullemi att dom bara har fettat till sig och sällar sig till mobbarna genom att ha sig rätten att påpeka det.....ett förslag om det inte är livshotande skit i vilken kroppsform andra har det är inte din ensak eller hur.

Vi pratar om barn och ungdomar som mobbar men du behöver bara se dig omkring i din närmaste omgivning så hittar du både mobbare och den som blir mobbad....TÄNK PÅ DET.

Det var lite vad som jag kom att tänka på efter ett tv program - nu inte sagt att alla är antingen den ena eller andra - det finns väldigt väldigt många superhärliga människor därute oxå, så om du inte känner igen dig i någon situation så vet du att just DU är superhärlig 

Ha en bra dag där ute ♥

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden