Mot nya mål

Sol & bad

2013-06-26

Ja det är vad vi sysslar med den här veckan :)

I torsdax lämnade då znobben oss eller zecar som han ska heta nu, efter rapport från Anette så trivs Billie jättebra med sin nya lilla vän - men en whippet brukar aldrig ha några problem att ta till sig en bebiswhip. - All lycka till dom ♥

Midsommar firade vi med barn och hundar i husvagnen nere i jogersö - vi var 5 tvåbeningar och 8 hundar !!!!! men finns det hjärterum så. Med trevligt sällskap,god mat och gott i glasen så kan det inte gå fel. T.om Blanco tyckte det var kul när han hade vant sig vid alla människor - varenda plats och stuga var bokad på campingen.

I dag onsdag regnar det lite så då passar jag på att plocka fram datorn för lite jobb på hemsidan - jag kan ju inte ta semester från vad som helst haha.

Valparna börjar växa till sig nu - dom har börjat gå i koppel som dom fixar med bravur, det är bara om det kommer något "hemskt" som t.ex en bil :) som man söker skydd hos matte eller husse....inte alltid lätt att vara liten.

Men mina killar zorro & znodden skulle behöva egna människor som kramar bara dom för ibland känns det som man inte riktigt räcker till med bara 2 armar.

Så om någon som läser min blogg är sugen på en liten whippetkille bara hör av er,dom är helt underbara och har ett superbra temperament.

Av 8 valpar är det 5 som har flyttat till hem med andra hundar och t.om katter och alla har bara funkat toppen det värmer i en kennelmattes hjärta att höra ♥

Nej nu proppsar tre små ♥ på mat.

ses och hörs snart......KRAM

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden