Mot nya mål

Lätt att såra

2013-10-15

I dag ska jag inte bara skriva om mina ( och andras )  älskad hundar, jag ska faktiskt skriva om sådant som säkert många känner igen sig i men som man kanske inte vill prata om ( inte jag heller ).

Ord sårar - ja jag har säkert oxå sårat med mina ord många många gånger MEN jag skulle aldrig pika någon för vilken kroppsform dom har. Man tar t.ex för givet att alla som är smala tycker att dom är ursnygga och att dom som bär på + kg. automatiskt mår jättedåligt...man ska aldrig bara ta för givet.......och om människan i fråga inte talar om det finns det absolut inga rättigheter att kasta ur sig sårande ord - ord kan ofta göra så mycket ondare än ett slag i ansiktet.....så ett gott råd till er som tycker ni har den rätten att tala om för mig hur jag ska se ut, vad jag ska göra & hur jag ska leva......sluta med det även den med ett hårt skal har ofta ett mjukt inre, det hårda skalet är oftast ett skydd mot t.ex hårda ord....tänk på det för även jag som kanske inte visar så mycket utåt kan fälla en tår - oftast när jag tror att ingen ser.

Bara en tanke så här på morgonkanten ♥

Nu lite DOGS....i söndax var vi på stadsvandring med gänget från bruks, zamba gänget, vi hade ett underbart väder och hundarna var så duktiga - vi t.öm gick obehindrat genom en buss :)

Det enda som zamba tyckte var riktigt otäckt var vertikal strävan - en jättestor fontän som står mitt på torget i Flen, fy bubblan tyckte zamba om den. Efteråt avnjöt vi en fika på klubben med mycket hundsnack (förståss) & gofika....tack så mycket Buffie's matte & husse.

Dagen ska oxå tillbringas i hundarnas tecken,först en prommis med mina ♥ sen en tur till bästaste jeannette (sessan & zorbas uppfödare) för snack och lite mat - jag ska kika in hennes lilltjej oxå som väntas valpa i helgen :)

på Lördag har vi en liten träff hos christina som har haft spårkursen. Det blir lite grill och lite aktiviteter KUL men jag återkommer med bilder på söndag.

Ha nu en skön dag alla vänner ♥

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden