Mot nya mål

Årets final

2013-12-10

Hipp hipp hurra för i dag är det min dag - ja så kan man väl få säga...dom flaggar ju ändå för mig i dag  eller visserligen för herr Nobel MEN det är min namnsdag och efter våran braiga söndag så är flaggan för mig haha.

Ja i söndags var vi till stora stockholm, vi hade sällskap med jeannette (kennel magic colour) och hennes chanel. vi hade med oss zorba och zamba.

Dagen började tidigt och på väg till järna lämnade vi av sessan & zool hemma hos Pirgit & Håkan.Vi mötte upp jeannette i järna och packade in oss i deras stora bil - sen bar det i väg :)

När vi kom fram var det fullt på varenda parkering så vi fick ställa oss lååångt bort...men jeannette hade en vagn som vi kunde lasta allt på så den fick jocke dra :)

Nåja in kom vi och fick en bra plats vid ringen - men vi kom i sista sekunden för jeannette skulle in nästan på en gång, domaren var gammal men han dömde fort...jag blev lite orolig då folk runt ringen sa att han var givmild med dom blåa lapparna.

Chanel intog ringen och blev 2:a med ck ...jippi - sen var det zambas tur hon intog ringen och blev 2:a med ck....dubbeljippi - och som siste hund intog zorba ringen och blev 1:a med ck....tjoho vilka hundar vi har MEN det betydde ve och fasa :) att jag var tvungen att inta ringen oxå men det gick bra även om vi inte gick vidare i BT - Men herregud chanel & zamba på 2:a placering exc.+ck och gullezorba 1:a exc.+ck vi är så nöjda över dagen.Här är mannen som dömde dagen till ära ↓↓

Sen blev det lite shopping med poängtering på lite, jag inhandlade lite hundben,hundkex och nya avelsboken (signerad av författaren t.om) men det räckte för nu :)

Efter lite smörrebröd (så gott) hemma hos jeannette & peter bar det av mot stjärnhov för upphämtning av zool & sessan som hade tillbringat dagen med

Det hade gått så bra,tänk att dom är som ungar det går bättre när mamma inte är där :) sessan var lite sur när vi kom men hon visar sig alltid lite förtörnad över att vi lämnar henne haha. Men Pirgit är så bra med dom så jag var helt lugn.

Nästa anhalt var katrineholm där vi plockade upp Harry, han hade tillbringat natten och dagen hos

Det gick strålande det med naturligtvis, Harry och Blanco är kompisar men dom är som små ostyriga pojkar det den ena har ska den andra ha och vice versa haha.

När Måndagen nalkades så var Fransson's hundar helt slut,det blev sovmorgon till 9,30 t.om sessan sov - maten var inte lika viktig som den brukar.

Vitt har det blivit ute oxå fyyyy...den ända som likar det i våran familj är zool - hon kan komma och kissgnälla bara för att få gå ut och rusa i snön...tokfian min ♥

Nu laddar vi för jul....försöker åtminstånde...det är första gången på 30 år som jag lika gärna kunde hoppa över den 24/12 inte ens klapparna är inhandlade...SUCK.

jag avslutar med lite kloka ord som berör våra fyrbenta vänner.

See u soon.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden