Mot nya mål

Dygn 57

2013-03-31

Ja då var vi inne på dygn 57 då, vi var helt övertygade att det skulle bli valpar natten som var - sessan var orolig och flåsade ganska tungt, hon kunde/ville inte ligga still nägra längre stunder.....antagligen vaknade dom små till liv när hon la sig för att vila ¤

Inte nog med att hon hade det jobbigt så hon skulle ha mig vid sin sida precis hela tiden, helst skulle jag klappa på henne då blev hon lite lugnare - min lilla prinsessa ♥ runt kl. 03,40 på söndagsmorgonen somnade hon och jag till slut i soffan då var vi riktigt trötta båda två men inga valpar.

Vi får ju inte glömma att berätta hur det gick för dom andra tjejerna i kista på långfredagen :) 

zorba fick exc. med jättebra kritik men oplacerad, hon var inte riktigt sig själv men hon ska precis börja löpa och då tappar hon stinget lite.

zamba fick exc. med ck placerad 2:a i sin klass oxå jättebra kritik men utslagen i bästa tik....men vi är jättenöjda över våra tjejer ∞

Det kom en påskhälsning från zorbas vackra pojke från västerås, lilla billie som har blivit en stor herre, det värmer i en kennelmattes ♥ att se hur fint dom artar sig.

Nog för nu vi återkommer med rapport om sessan.

GW Best of tiger "Billie"

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)




Mata in koden inbäddad i bilden