Mot nya mål

skratt och lite salta tårar

2013-07-23

Ja livet som uppfödare och hundägare bjuder på båda delarna - men vi börjar med helgens utställning i köping.

Söndagen bjöd på en varm & solig dag, hundarna tyckte nog det var för varmt ett tag 

Men summan av kardemumman blev bra, våra tjejer var jätteduktiga i ringen - zorba fick exc. "bara" men domaren gillade nog henne för i hennes kritik som var jättebra var det instuckna små ord som vackra ögon osv. då blir man glad för det är ju sådana små grejer man älskar hos sin hund, att hon blev utgallrad i sin grupp är inte förvånande det var 10 st. bra hundar i öppna klassen....men jag ångrar att jag inte anmälde till bruksklassen, but whatever vi älskar våran zorba som hon är. 

zamba fick exc. och slutade 3:a i sin klass oxå hon med superfin kritik.

Dom övriga 4 skötte sig utmärkt och bebisarna sov mest i burarna....så dagen var helt lyckad tycker jag.

Sen har vi dom salta tårarna...nejdå det har inte hänt ngt tråkigt sådär. I dag ringde det en kvinna som kommer och träffar oss i morgon då hon är intr. av våran zorro - visst det är jättebra eftersom det blir jobbigt att ha en hane bland alla tikar MEN jag älskar ju denna lilla kramgoa killen så när luren var pålagd kom dom där förädiska tårarna.....jag kan bara säga att en valp ska flytta när dom är 8-10v. inte dröja kvar för länge för även om man älskar alla sina knoddar så har den här killen fastnat med superlim i mitt hjärta så därför tårarna.

Naturligtvis får han flytta hemifrån om allt verkar vara bra för han behöver en egen familj som kramar bara honom och som sixtens matte pernilla skrev till mig - dom bästa är kvar till sist - jag hade samma dilemma förra året med mini fast han fastnade bara med karlssons klister  men han fick ju en superfin familj så trots tårarna hoppas vi nu att zorro hittar sin familj.

Ni skakar säkert på huvudet och tycker jag är knasig - säger kanske att som uppfödare ska man ju sälja sina hundar men bara för att man är uppfödare saknar man inte kännslor nej jag tror nästan kanske man känner lite x-tra för bebisarna som har fötts i ditt hem, det blir ett speciellt band mellan dig, tiken och valparna...tänk på att valparnas första lukt av en människa kommer från dig som uppfödare och det är minnet som sitter hos dom sen. Tro mig "mina" bebisar från förra kullen känner igen mig direkt fast det går lång tid imellan gångerna....dom är för alltid mina bebisar och nu har jag 18 st. små ♥ utspridda i sverige.

Håll tummarna nu för zorro att det ska vara bra människor som kan passa honom....trots mattes salta tårar.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden