Mot nya mål

LC prov, SM whippetrace mm.

2013-08-07

Ja det har hänt en hel del här hemma sedan jag skrev sist - först ut var att zorro lämnade oss för sin nya familj, tråkigt för oss men absolut inte för zorro och hans nya familj....jag kan absolut inte ångra att dom fick köpa min lilla skatt,han behövde en egen familj som bryr sig om honom.

Och som vanligt måste jag säga så omvandlade han en människa som hade lite fördommar om whippets, nya husse (zorro skulle bli mattes hund) zorro stal hans hjärta med en gång, det var skoj att höra - men vi vana whippetägare vet ju att det är en vanlig åkomma haha.

På måndagen var det dax att åka på internationellt LC prov i stjärnhov, jocke jobbade men som tur va hade jaana erbjudit sig att följa med, hon är en klippa för mig och hundarna gillar henne skarpt....det är viktigt.

Det var varmt och det var mycket folk + hundar förståss :)

Nåja första loppet sprang dom bra både sessan och zorba men sen bytte dom bana vilket visade sig bli en katastrof, t.om dom duktigaste hundarna sprang bort sig.

Men vi var nöjda zorba slutade i mitten 22/44 och sessan 35/44 så det var ok, sessan har inte riktigt fått upp flåset efter mammaledigheten ännu.

På fredagen packade vi in oss i bilen alla utom zamba och harry som skulle ha inneboende hos sig, Robin,Hanna,Blanco och Felicia bodde hos dom hela helgen det var en bra lösning tyckte vi ( och det gick jättebra)

Vi styrde alltså kosan ner till Asarum/Karlshamn för en helg med SM i whippetrace.

Vi hade hyrt en liten trevlig stuga på Långasjö camping, ett jättetrevligt område där det bodde fler whippet ägare :)

Lördagen blev varm, så varm att 3:e heatet ställdes in, zorba presterade inte så bra den dagen men sessan förvånade oss och gjorde riktigt bra lopp.

söndagen var zorbas dag men eftersom hon inte gjorde super tider på lördagen så kom hon ganska långt ner i semi. men hon vann både sin semi och sin final stort, det var riktigt kul att se - hon slutade G-1...bra zorba.

Sessan hade tagit ut sig på lördagen så hon sprang inte lika bra på söndagen men hon hade kul det var det viktigaste - hon slutade F-4....mattes stumpa.

Inte nog med att vi hade roligt av tävlingarna vi träffade nya bekantskaper (gamla oxå) som ska bli kul att träffa igen :)

Nu är det vila som gäller för hundarna,zamba måste lägga på hullet lite - hon har ätit lite dåligt i värmen.

vi gör dock ett avbrott på lördag då vi ska på inoff. utst. i Hölö med 3 av sessans bebisar...håll tummarna för dom.

 

ses snart.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden