Mot nya mål

STHLM tur & retur

2013-11-01

Ja zool och jag packade ju väskan och hoppade på tåget till stockholm. Jag kanske inte valde den bästa tiden på dagen, vi hamnade på centralen i värsta rusningstrafiken - men jag måste säga att zool skötte sig exemplariskt hon satt helt stilla bland alla människor på tåget & tunnelbanan.

Det enda som hon tyckte var lite jobbigt var när vi gick i passagen till tunnelbanan, det var människor precis överallt och det är inte det lättaste för en liten whippettjej.....det kan ju t.om stressa ihjäl vabaste resenär haha.

Även fast alla byten gick smidigt så tog det sin lilla tid och christina trodde vi hade villat bort oss men jag menar är man läskunnig så är det ju inte så svårt haha.

Det var trevligt att träffa christina, zool blev väl emottagen av både spike och imse, mötet med katten gick oxå smärtfritt. något som hon tyckte var lite konstigt var marsvinen men hon blev aldrig arg mot dom....lilla snuttan.

Vi hade tur med vädret och det blev flera prommenader i området och myskvällar med the och scones på kvällarna men borta bra men hemma bäst. Någon som inte gillade att vi var borta var zamba så hon var allt lite sur ett tag på mig när vi hade kommit hem.

Zamba och jag skulle ha varit på bruks i kväll men min mage satte stopp för det så vi blev hemma istället.

Men allt får ju aldrig vara på topp.......men det är väl bara att vänta ut stormen antar jag även om det gör så j-a ont just nu.  

Jag har några få bilder från stockholm eller rättare sagt på zool och imse, det nya radarparet :)

see u soon friends.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden