Mot nya mål

Lite nytt

2013-12-28

Ja i dag bestämde vi oss för att åka en sväng till ikea - hundarna behövde ha en vilodag, det har blivit mycket spring nu under julen och zorba hostar lite så hon ska ha hel vila. Harry blev hämtad av Felicia och Robert så han fick vara ensam hund för en dag och det brukar han gilla skarpt lilleman.

Vi blev iaf nöjda med våra inköp, jag köpte ett nytt bord till syrummet till symaskinen,det nuvarande större bordet ska jag ha när jag klipper till tygerna....det blir störtbra.

Lite nya fleecefiltar som ska omvandlas till täcken i Estland och naturligtvis lite leksaker till vovsarna - det har ikea bra av.

I dag när jag pratade med sonen berättade han att deras Blanco hade lekt med en annan whippet som var på besök från skåne - men hur liten är inte världen Hugo eller som han heter i stamtavlan Hot isle Mandrake kommer från Annika jansson och är Blacos farbror....liten värld ja.

Så här ser mina tjejer ut kvällstid när john blund har strött sitt sovpuder över dom :)

        

Jag fick en jättefin julklapp av zorro och Pirgit - 2 par röda (jag älskar rött) torgvantar, superbra att ha som dom är eller om det blir kallt under tummvantarna....Tack igen P.

Men för att göra det lite roligare för ögat så avslutar vi med en bild på Diva - Golden whip Tiger's Heart, zambas kullsyster som bor i karlstad.

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden